Selecteer merk(en)
€ 2500 - 80000
Brandstof
Transmissie
klantenvertellen.nl 623 klanten beoordelen ons met een
8,9
AxxiAuto

Autobedrijf Middelharnis

Autobedrijven in Middelharnis zijn er genoeg. Bent u op zoek naar een autobedrijf in Middelharnis dat zich onderscheidt van de rest? Kom dan naar AxxiAuto! Wij hebben ruim honderd occasions op voorraad, hebben een grote showroom en zijn voorzien van een eigen werkplaats! Kortom, redenen genoeg om uw occasion aan te schaffen bij AxxiAuto!

Wij bieden diverse soorten auto`s aan van verschillende merken. Citroen, BMW, KIA, Mercedes, Opel Peugeot en Volkswagen zijn zomaar een greep uit ons assortiment. Omdat onze occasions veelal tweedehands zijn, betaalt u een stuk minder dan wanneer u een nieuwe auto aanschaft.

Het kopen van een auto doet u niet zomaar. Om een goed gevoel te krijgen bij een auto is het belangrijk om ermee gereden te hebben. Dit kan bij AxxiAuto. Wanneer u een afspraak maakt bij ons autobedrijf in Middelharnis kunt u een proefrit maken. Mocht u overdag geen tijd hebben om langs te komen, kunt u altijd `s avonds naar onze showroom komen. U dient hier echter wel een afspraak voor te maken! Neem direct contact met ons op!.

Klanten van AxxiAuto geven ons gemiddeld een 8,6. Hoe wij aan dit mooie cijfer komen? Onze service is daarbij een belangrijk onderdeel. Zo beschikken wij over onze eigen werkplaats. Hier lossen wij problemen met uw auto binnen korte tijd op. Daarnaast gaat uw auto door de wasstraat na service.

Op zoek naar een autobedrijf in Middelharnis? Bezoek de showroom van AxxiAuto. U vindt onze showroom bij het industrieterrein langs de N215, ter hoogte van de watertoren in Dirksland. Maak een afspraak en vindt uw occasion bij AxxiAuto!