Selecteer merk(en)
€ 2500 - 80000
Brandstof
Transmissie
klantenvertellen.nl 623 klanten beoordelen ons met een
8,9
AxxiAuto

Autobedrijf Rotterdam

AxxiAuto is een autobedrijf dat zich onderscheidt van andere autobedrijven en autodealers. Met een wisselende voorraad aan auto’s uit verschillende prijsklassen en categorieën, zorgen wij ervoor dat u met een tevreden gevoel bij ons de showroom uitrijdt. AxxiAuto is een autobedrijf in de regio van Rotterdam. Bij autobedrijf AxxiAuto gaat het niet alleen om de sales, maar ook aftersales vinden wij een belangrijk punt. Dus woont u in Rotterdam? En bent u op zoek naar een autobedrijf voor ofwel een nieuwe, ofwel een gebruikte auto? Binnen 30 minuten staat u bij ons in de showroom in Dirksland.

Ruim aanbod occasions

Wanneer u een auto gaat kopen wilt u graag goed geïnformeerd worden. Bij AxxiAuto streven we ernaar dat u met uw droomauto onze showroom verlaat. Omdat uw droomauto bij ons centraal staat, leggen wij u diverse opties voor. Alleen door verschillende auto’s met elkaar te vergelijken weet u welke auto écht bij u past. Bij ons autobedrijf Dirksland schaft u een auto aan met 6 maanden Bovag garantie. Voor een impressie van onze beschikbare occasions kunt u kijken op onze occasion pagina.

Van sales tot aftersales

Wij bieden u alleen betrouwbare en veilige auto’s. Bij AxxiAuto vinden we het belangrijk dat u ook na aankoop bij ons terecht kunt. Naast 6 maanden Bovag garantie. De kwaliteit staat bij autobedrijf AxxiAuto voorop. Zo kunt u voor schade reparatie, het vervangen van uw voorruit, storing, APK, banden en diverse andere onderhoudswerkzaamheden bij ons terecht. Ook als u in Rotterdam woont bent u bij ons autobedrijf in Dirksland van harte welkom. Wij bieden u de beste service. Zoals het oude gezegde luidt: ‘klant is koning’. Uw wensen staan bij ons centraal.

Contact

Voor meer informatie over onze beschikbare occasions of voor vragen over onze werkplaats, kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of bellen naar 0187 603 590.