Selecteer merk(en)
€ 2500 - 80000
Brandstof
Transmissie
klantenvertellen.nl 623 klanten beoordelen ons met een
8,9
AxxiAuto

Autobedrijf Zeeland

Er zijn veel verschillende autobedrijven in Zeeland. Als u op zoek bent naar een autobedrijf en u woont in Zeeland, dan bent u bij AxxiAuto aan het juiste adres. AxxiAuto is een autobedrijf met een breed aanbod aan diverse automerken. Vanuit Zeeland staat u binnen een half uur rijden bij ons autobedrijf in Middelharnis in de showroom.

Aanbod occasions

Bij AxxiAuto bieden wij u een breed assortiment occasions van diverse automerken. Ons aanbod kan van dag tot dag variëren. De aankoop van een auto doet u niet dagelijks en daarom laat u uzelf graag goed informeren. Bij autobedrijf AxxiAuto in Middelharnis, net boven Zeeland, informeren wij u graag over de verschillende mogelijkheden. U krijgt alle tijd om de verschillende auto’s uit ons aanbod te vergelijken. Een proefrit behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Bekijk nu nog ons aanbod occasions en wie weet vindt u in ons autobedrijf de auto die u zoekt en rijdt u met een lach op uw gezicht terug richting uw woonplaats in Zeeland.

BOVAG-garantie

Al onze auto’s worden uitvoerig gecontroleerd voordat zij het autobedrijf verlaten. Aangezien wij ervan overtuigd zijn dat wij kwaliteitsoccasions verkopen, bieden wij u 6 maanden Bovag garantie. Onze monteurs zorgen ervoor dat alle occasions die bij ons de deur uitrijden voldoen aan alle moderne eisen. Merkspecialisatie en vakmanschap staat bij onze monteurs centraal.

Bezoek onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons assortiment kwaliteitsoccasions? Bezoek dan onze showroom in Middelharnis. Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.