Selecteer merk(en)
€ 2500 - 80000
Brandstof
Transmissie
klantenvertellen.nl 623 klanten beoordelen ons met een
8,9
AxxiAuto

Autodealer Rotterdam

AxxiAuto is een autodealer op zo’n 30 minuten rijden vanaf Rotterdam. Wilt u een nieuwe auto, maar heeft u uw keuze nog niet kunnen maken? In onze showroom vindt u occasions uit diverse categorieën. Tevreden klanten vinden wij belangrijk en daarom helpen wij u graag bij de keuze van uw droomauto!

Ruim aanbod occasions

Of u nu op zoek bent naar een sportieve auto, een zakelijke auto, stoere auto of misschien wel een gezinswagen, bij uw autodealer in de buurt van Rotterdam heeft u de keus uit meer dan 100 occasions. Wilt u eerst een proefrondje maken voordat u uw beslissing neemt? Maak vooraf een afspraak en u bent verzekerd dat u een proefrondje in uw droomauto kunt maken.

Goede service

Wanneer u met uw nieuwe auto onze showroom uitrijdt, is het voor ons nog niet klaar. Wij bieden u de beste service aan als er onverwachts toch problemen met uw auto zijn. In onze werkplaats verhelpen wij graag uw probleem.

Contact

Als autodealer in de buurt van Rotterdam, staan wij altijd voor u klaar! Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken. Is het voor u niet mogelijk om overdag langs te komen in onze showroom? Ook in de avonduren is het mogelijk om in onze showroom langs te komen. We zien u graag bij AxxiAuto!