Selecteer merk(en)
€ 2500 - 80000
Brandstof
Transmissie
klantenvertellen.nl 623 klanten beoordelen ons met een
8,9
AxxiAuto

Garage Dirksland

Bent u op zoek naar een garage voor uw APK of een raparatie aan uw auto? Of wilt u een voorruit laten vervangen, storingsdiagnose laten uitvoeren of een bandencheck laten doen? AxxiAuto is uw garage in Dirksland. Onze garage in Dirksland beschikt tevens over een ruim assortiment occasions. Kom gerust eens kijken of bekijk ons aanbod occasions online.

Aanbod Occasions

Met ons ruime aanbod aan occasions hebben wij voor iedereen wat wils. We beschikken over een breed scala aan merken en bieden u auto’s in verschillende prijsklasse. Daarnaast worden alle auto’s gekeurd en onderhouden in onze garage in Dirksland. Met een auto van Axxiauto gaat u veilig de weg op. Wij bieden u tevens 6 maanden Bovag garantie. U bent van harte welkom in onze showroom!

Werkplaats

De werkplaats van de garage van AxxiAuto in Dirksland is iedere werkdag geopend tot 17:00 uur. In onze werkplaats worden dagelijks reparaties en APK keuringen verricht. Onze automonteurs zijn zeer ervaren en bieden u optimale service en kwaliteit. AxxiAuto is uw garage voor al uw reparaties, APK keuringen en onderhoudsbeurten. Maak een afspraak of rijd eens bij ons langs.

AxxiAuto is aangesloten bij Bosch Car Service

Bosch Car Service is het grootste merkonafhankelijke garagenetwerk in Nederland. Door een uitgebreid netwerk van wel meer dan 340 bedrijven is er altijd wel een Bosch Car Service bij u in de buurt.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons. U bent van harte welkom!