Selecteer merk(en)
€ 2500 - 80000
Brandstof
Transmissie
klantenvertellen.nl 623 klanten beoordelen ons met een
8,9
AxxiAuto

Garage op Flakkee

AxxiAuto is één van de grootste autobedrijven op Flakkee met een eigen garage. In onze werkplaats repareren wij auto's. Ook voeren wij onderhoudswerkzaamheden en APK-keuringen uit.

De garage van AxxiAuto is gevestigd nabij de Watertoren, tussen Dirksland en Middelharnis. Door de gunstige ligging aan de N215 bent u overal op Flakkee binnen tien tot vijftien minuten bij onze showroom.

Klanten van AxxiAuto zijn zeer tevreden over de service. AxxiAuto krijgt gemiddeld een 8,6 van Bovag-klanten. 99% van de 223 klanten beveelt ons bedrijf aan. Onze klanten zijn vooral te spreken over onze service (8,9) en de deskundigheid van de medewerkers (8,6). "Goede service, snelle hulp en prettige werknemers", vertelt Ad uit Dirksland. "Dit bedrijf heeft een hoge graad van servicebewustheid naar en voor de klanten," meldt Bram uit Rockanje. "Dit mis ik nog al eens bij andere dealers."

Voor onderhoud van uw auto kunt u bij ons terecht, maar wist u dat wij ook veel occasions op voorraad hebben? Bekijk het aanbod 'Occasions' op de website en maak een afspraak om uw droomauto te bekijken.