Selecteer merk(en)
€ 2500 - 80000
Brandstof
Transmissie
klantenvertellen.nl 623 klanten beoordelen ons met een
8,9
AxxiAuto

Garage in Ouddorp

De garage van AxxiAuto is één van de grootste op Goeree-Overflakkee. Wanneer u op zoek bent naar een garage in Ouddorp is AxxiAuto de juiste keus. AxxiAuto is gevestigd op het industrieterrein bij de Watertoren in Dirksland. Wanneer u op de N215 tussen Dirksland en Middelharnis rijdt is AxxiAuto niet te missen. Binnen een kwartiertje bent u bij onze showroom!

AxxiAuto heeft een groot aanbod auto`s wanneer u op zoek bent naar een garage in Ouddorp. De keuze uit de occasions is zeer groot. Vrijwel elk soort auto bieden wij u aan. Van Volvo tot Porsche, benzine of diesel en handgeschakeld of automaat. Standaard hebben wij meer dan honderd occasions op voorraad.

Bij AxxiAuto profiteert u van een aantal voordelen. Zo is het mogelijk om een proefrit te maken. Door een afspraak te maken met één van onze medewerkers kunt u naast meer informatie ook een gevoel krijgen bij de auto. Ook wanneer u op zoek bent naar een garage in Ouddorp zijn wij de juiste keuze! Bovendien hebben wij een eigen werkplaats. Bij problemen met uw auto kunnen wij deze snel oplossen! Deze service wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. We scoren niet voor niets een 8,6 bij onze klanten.

Geen tijd om overdag langs te komen? Op afspraak is het ook mogelijk om `s avonds onze showroom te bezoeken. Neem direct contact met ons op. Daarnaast kunt u op de hoogte blijven van het actuele aanbod occasions door ons te volgen op Twitter. Op zoek naar een garage in Ouddorp? Kom naar AxxiAuto!