Selecteer merk(en)
€ 2500 - 80000
Brandstof
Transmissie
klantenvertellen.nl 623 klanten beoordelen ons met een
8,9
AxxiAuto

Garage Zeeland

AxxiAuto is uw garage in Zeeland! Bent u op zoek naar een andere auto of heeft u problemen met uw auto? AxxiAuto is dé garage nabij Zeeland waar wij u alle service verlenen die u nodig heeft. U vindt onze showroom in Dirksland op maar 30 minuten rijden vanaf Zeeland.

Hoog aangeschreven garage

AxxiAuto staat voor service en klanttevredenheid, want 99% van de klanten beveelt het bedrijf aan anderen aan. Kom naar onze showroom en wij helpen u graag bij de aankoop van een nieuwe auto of de reparatie van uw huidige auto. Ook bieden wij onze klanten de mogelijkheid tot het huren of leasen van een auto.

Ruim aanbod occasions

Uit het ruime aanbod van meer dan 100 occasions is er voor ieder wat wils. Ook qua diversheid van merken bent u bij AxxiAuto aan het juiste adres. Wij hebben een breed scala aan merken waar u zeker uw droomauto tussen zult vinden.

Onderhoud en reparaties

Ook in onze onderhoud en reparaties bieden wij u kwaliteit. Na een onderhoudsbeurt of reparatie is uw auto weer als nieuw en rijdt hij als een zonnetje. In onze garage nabij Zeeland kunt u terecht voor onder andere uw APK en diverse reparaties van uw auto.

Contact

U bent altijd veilig op weg met een auto van AxxiAuto! Maak een afspraak of kom langs in onze vestiging in Dirksland. AxxiAuto, uw garage nabij Zeeland die altijd voor u klaar staat.