Selecteer merk(en)
€ 2500 - 80000
Brandstof
Transmissie
klantenvertellen.nl 623 klanten beoordelen ons met een
8,9
AxxiAuto

Occasions Dirksland

Zoekt u een nieuwe occasion in Dirksland? Bezoek dan de showroom van AxxiAuto. Bij ons vindt u groot aanbod occasions van verschillende merken. Van Audi tot Volvo en van Volkswagen tot Opel, u vindt u droomauto bij AxxiAuto.

De juiste occasion

Bij de aankoop van een occasion is het belangrijk om een goed gevoel te krijgen bij de auto wanneer u er mee rijdt. Bij AxxiAuto is het mogelijk om een proefrit te maken in onze occasions. Dit kan wanneer u vooraf een afspraak maakt met één van onze medewerkers. Door een proefrit te maken voelt u de auto en wordt het maken van een beslissing eenvoudiger.

Wanneer het voor u niet mogelijk is om overdag een afspraak te maken is dit ook `s avonds mogelijk. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Complete autogarage

Naast het verkopen van auto`s kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud aan uw auto. AxxiAuto heeft namelijk een eigen werkplaats waar wij uw auto eventueel kunnen repareren. Ook het huren van auto`s is mogelijk. Bij AxxiAuto kunt u dus niet alleen voor occasions in Dirksland terecht.

Wilt u een nieuwe occasion aanschaffen in Dirksland? Neem direct contact met ons op en maak een afspraak. U vindt onze showroom in Dirksland op het industriegebied nabij de Watertoren. Dit industriegebied vindt u langs de N215.