Selecteer merk(en)
€ 2500 - 80000
Brandstof
Transmissie
klantenvertellen.nl 623 klanten beoordelen ons met een
8,9
AxxiAuto

Occasions Middelharnis

Bent u op zoek naar een occasion in Middelharnis? AxxiAuto is een autobedrijf waar u keus heeft uit een aanbod van ruim 100 occasions. Wij adviseren en helpen u graag bij het maken van de keuze van uw droomauto. AxxiAuto staat bekend om haar goede service en klantviendelijkheid.

Occasions met karakter

Onze occasions in Middelharnis hebben ieder een eigen karakter, want ook wij mensen hebben verschillende karakters. Iedere occasion is uniek in zijn soort. Maak een proefrit in één van onze occasions en ervaar de uniekheid van uw droomauto.

Meer dan alleen occasions

AxxiAuto biedt meer dan alleen occasions bij u in Middelharnis. Naast de verkoop van auto’s kunt u ook uw auto bij ons laten onderhouden. Wij beschikken over een ruime werkplaats waar we uw auto kunnen repareren wanneer dit nodig is. Ook is het bij AxxiAuto mogelijk om een auto te huren. Genoeg redenen om te kiezen voor een auto van AxxiAuto.

Bezoek onze showroom

Breng en bezoek aan AxxiAuto en neem een kijkje in onze showroom. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om overdag onze showroom te bezoeken, dan kunt ook ’s avonds bij ons terecht. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.