Alle vakmensen binnen het AxxiTeam hebben één ding gemeen. Wij worden gedreven door passie! Dat zit in ons DNA. Ons team van medewerkers werkt dagelijks met veel enthousiasme in de werkplaats en in de showroom.

Ontmoet ons team

Een veelzijdig en vakkundig team aan specialisten staat voor u klaar. Ook hebben we onze poetsactiviteiten onder hetzelfde dak: daar waar Edwin Landman en Jacco Lachenal een gebruikte auto compleet nieuw laten lijken. Hieronder stelt ons team zich graag aan u voor! 

Sebastiaan Touwslager

Eigenaar

Mensen blij maken én houden met hun nieuwe bolide is mijn drijfveer om altijd het maximale te geven. Daar sta ik voor!!

Sjaak Melissant

Eigenaar

Grondlegger sinds 1985! Als geboren en getogen Flakkeeënaar ken ik mijn klanten. Maximale discipline om altijd de ‘perfectie tot in detail’ uit te dragen.

Frans Redert

Verkoper

Aanstormend talent en import specialist! Kan als all-round salesmedewerker snel schakelen en regelt voor u de beste koop.

Kelly Touw

Werkplaats Receptioniste

Spin in het web en van alle markten thuis! Houdt dagelijks de touwtjes strak voor iedereen en is op de hoogte van alle klanten en hun wensen.

Cor Struik

Manager Werkplaats

Chef werkplaats en aftersales manager! Leidt de aftersales-afdeling en rust pas als iedereen tevreden is. Problemen zijn er om te 'tackelen'...

Kom jij het AxxiTeam versterken?

Ontdek welke vacatures er momenteel openstaan of verstuur een open sollicitatie. Wie weet word jij onze nieuwe collega! 

Bekijk onze vacatures